perjantai 25. helmikuuta 2011

Kevät tulla jollottaa...

ja mistä sen tietää? No siitä, kun tekee mieli rueta lakkaamaan kynsiä. Olen aina keväisin lakannut kynsiä ja hieman koristellutkin tarroilla, mutta nyt ajattelin rueta kokeilemaan ihan koristelua kynsilakoilla. Tässä kaksi erilaista taidonnäytettä...


Ensi viikolla pitäisi postin tuoda mukanaan kaikkea kivaa tähän kynsihommaan liittyen :D

Kortteilu on jäänyt nyt viime aikoina hieman vähemmälle, sillä perheemme lukumäärä lisääntyi yhdellä nelijalkaisella, joten "vapaa-aika" on mennyt siihen turilaaseen. Ja eipä silti, kortteluharrastukseni on ajoittunut lähinnä kaksijalkaisen jälkeläisen päiväuniaikaan ja viime aikoina se päiväuni on ollut vain noin tunnin mittainen, joten en ole edes kehannut levittää askartelutarvikkeita vain päästäkseni raivaamaan ne pois. Mutta jospa tässä kevään korvalla taas inspis iskis ja rupeaisin väkertämään "monimutkaisempia" kortteja.

Nyt laitan tämän blogin jakoon, sillä nuo aiemmat postaukset on ollu vaan itseäni varten. Toivon ainakin kolmen ihmisen kommentoivan tätä, koska näiden kolmen "vikahan" tämä minun harrastukseni on... "Syylliset", tunnistatteko itsenne?!?

2 kommenttia:

  1. *Wirnuti*, olenko yksi epäillyistä:)
    Kukaan muu ei ainakaan uskalla tulla esille;)

    Mutta hienoa, että saadaan uusia kehiin. Ja sitten vaan haastesiin osallistumaan!

    VastaaPoista
  2. Hihii! kiva kiva! :) Eikun vaan töitä näytille. Ihania nuo kortit. :) Ja liity sinne KK-sivustolle kans. HopiHopi! :)

    VastaaPoista