torstai 23. kesäkuuta 2011

Pitkästä aikaa!

Sainpas pitkästä aikaa inspiksen rueta kortteilemaan. Sittenpä kerralla syntyikin neljä korttia. Olin tuossa keväällä ostanut tuttavien innoittamana sellaisen vekottimen, jolla pystyy levittämään paperin reunaan jotakin väriä. Tästä vekottimesta taisi tulla lempivekotin, sillä heti käytin sitä kahteen korttiin :) En kyllä nyt ollenkaan muista mikä vehkeen nimi on, mutta tuolla aiemmassa postauksessa siitä varmaan on kuvakin. Tässäpä siis saldoa:

1. Tulevana kesänä on rippijuhlat, joten askartelin kortin jo valmiiksi


2. Juhannuksen tienoilla syntyneelle pojalle kesän vihreä kortti


3. Siskoni tytölle syksyn synttäreitä varten "tyttöjen värinen" kortti



4. Ystävän kaksivuotiaalle tytölle



Olen kyllä tyytyväinen kortteihin, eikä niiden "synnyttäminen" ollut tauon jälkeen edes vaikeaa. Näistä korteista vaan huomaa sen, että minulla on melkein aina sama tyyli, jolla teen kortteja. Leimakuva samassa kohtaa, koristeet samassa kohtaa, synttärinumero samassa kohtaa, kortti on aina saman muotoinen... Mutta eihän sitä mopolla mahottomia! Jospa taas sais innostuksen päälle ja kokeilis jotain uutta, ainakin uuden mallisia kortteja. Ja taas askarrellessa huomasi, mitä kaikkea sitä puuttuukaan, heti piti rueta surffailemaan nettikaupoissa, mutta en vielä tilannut mitään. Pitäskin pistäytyä paikallisessa askarteluliikkeessä ihan vaan mieltä piristämässä (ja lompakkoa keventämässä...!)

Mukavaa juhannusta kaikille lukijoilleni ja ohikulkijoille myös!

1 kommentti:

  1. Hihii! She's alive!!!! Jos en ois treeneissä nähnyt, niin olisin jo huolestunut pitkästä poissaolosta askartelurintamalla! :) Musteen levitin löysi siis tiensä teille. :) Upeita kortteja ja kovin on herkun näköinen kakkukin... :) Askartelehan pian lisää niin pääsee ihastelemaan. Hauskaa Juhannusta!!

    VastaaPoista